SIEMENS – Automatizari Simatic S7

Siemens SIMATIC S7

Reperul mondial pentru automate programabile modulare

SIMATIC S7 este sinonim cu inovatia si calitatea in domeniul echipamentelor PLC,  datorita zecilor de ani de experienta sistemele SIMATIC S7 au ajuns la un nivel de siguranta si caliate imbatabil, rezultand in produse ce sunt atat modulare, cat si expansibile, rezistente la vibratii – praf – umiditate , in plus ele beneficiaza de scalabilitate ridicata si nu necesita mentenanta speciala.

Gama noastra de controlere PLC modulare ofera solutia perfecta indiferent de sarcina dvs. de automatizare. Controlerele Simatic S7 pot fi extinse flexibil oricand prin intermediul interfetelor I/O (Input/Output), oferind solutii ce pot fi adaptate pentru cerintele oricarui client.


 

SIMATIC S7 – 300: MODULARITATE UNIVERSALĂ PENTRU AUTOMATIZARI INDUSTRIALE STABILE

Controlerul universal SIMATIC S7-300 este special conceput pentru soluții de sistem inovatoare în industria prelucrătoare, în special industria de automobile și de ambalare.

Acest controler modular serveste ca un sistem ideal de automatizare universal pentru configuratii centralizate și descentralizate. Tehnologiile de securitate si control al miscarii pot fi integrate cu automatizare standard in acest controler universal.

S7300

Controlerul universal SIMATIC S7-300 economiseste spatiu de instalare si dispune de un design modular. O gamă largă de module pot fi utilizate pentru a extinde sistemul sau pentru a crea structuri descentralizate în funcție de sarcina.

Cu un set impresionant de inovatii, controlerul SIMATIC S7-300 este un sistem integrat care va economisi costurile investitiei si intretinerii suplimentare.

 


 

SIMATIC S7 – 400: CONTROLER DE PROCESE – O SOLUTIE PERFORMANTA SIEMENS

P_ST70_XX_02489iFacand parte din seria de controlere de proces, gama S7-400 a fost conceputa pentru solutii sistematizate din domeniul fabricatiilor si automatizarilor. Acest controler de procese este ideal pentru sarcini intensive, sarcini care sunt la ordinea zilei in industria target.

Capacitatile de comunicatii si interfetele integrate rezulta intr-un controler de procese ideal pentru sarcini mai mari, cum ar fi coordonarea de sisteme intregi. Gama de procesoare ofera performante scalabile si capacitatea de periferice I/O este practic nelimitata.

 


 

SIMATIC S7 – 1200: FLEXIBILITATE SI EFICIENTA PRIN COSTURI MINIME

S712001Controlerul SIMATIC S7-1200 este foarte flexibil, scalabil si perfect integrat in arhitectura TIA (Totally Integrated Automation). Ca rezultat, functioneaza perfect impreuna cu diferite echipamente HMI, I/O, unitati si software.

Portalul de baza TIA are editori inteligenti si intuitivi orientati spre sarcini care ii permit sa functioneze ca framework (standard in inginerie) pentru pentru sistemele de automatizare SIMATIC S7-1200 si panourile SIMATIC HMI Basic.

 


 

SIMATIC S7 – 1500: PERFORMANȚĂ SI EFICIENȚĂ DE ULTIMĂ GENERAȚIE

S7 1500 CPUFamilia de controlere SIMATIC S7-1500 impreuna cu procesorul high-end CPU 1518 reprezinta noua generatie de controlere in portalul TIA si marcheaza un salt major in industria sistemelor de automatizare.

Asigura eficienta si uzabilitate ridicata pentru aplicatii medii spre high-end in domeniul automatizarilor.


 

[shortcodelic-box position=”topicon” custom=”portocalie” dismiss=””]

Industrial Control ofera din stocul propriu sau al depozitelor partenere din Germania si Marea Britanie componente pentru automatizari industriale marca SIEMENS . Invertoare, motoare, convertizoare , PLC Siemens S7 seria 200 300 400 , cabluri , adaptoare si software Siemens .  Operam un stoc de peste 39.000 componente si piese de schimb. La cerere putem asigura livrare de urgenta in 24 ore , programare si backup PLC , instalare la sediul beneficiarului si punere in functiune – comisionare completa.

[/shortcodelic-box]

Cere o ofertă de preț pentru produsele marca SIEMENS click aici pentru formularul de cerere ofertă.

Pentru informatii tehnice privind automatele programabile marca Siemens precum si panourile operator HMI  puteti să ne contactati prin email sau telefonic folosind informatiile din pagina de contact .

Oferim serviciu de livrare rapida si diagnoza de la distanta pentru clientii cu contracte de suport tehnic de tip remote.