Calculatoare Industriale IPC

banner-industrial-pc-ro

Oferim cea mai extinsa gama de solutii computationale industriale, de la calculatoare fanless (fara ventilator), computere embedded (integrate, incorporate) si computere medicale. Dimensiunile acestora variind de la cele mai compacte pana la cele comparative cu un PC normal. Aceste produse sunt facute pentru a satisface cerintele tot mai exigente ale mediilor industriale moderne. Sunt rezistente la praf , vibratii si umezeala fiind capabile sa ruleze intre 4 si 7 ani de zile fara intrerupere.

Incepand cu Ianuarie 2013 suntem distribuitor autorizat NEXCOM Industrial Computers in Romania si Europa de Est.

Calculatoar Industrial cu ventilatie pasiva

fanless-computerAceasta serie de Calculatoare Industriale prezinta trasaturi ce ar fi benefice oricarui tip de aplicatie industriala, trasaturi cum ar fi: dimensiuni compacte, constructii robuste si de lunga durata, operare silentioasa, performante crescute cu ajutorul procesoarelor Intel Atom si Core™-i si multe altele.

Oferim o gama variata de computere industriale fanless bazate pe arhitecturi Intel Atom , Intel Core i5 si Core i7. Robustetea si eficienta acestor produse a fost dovedita in timp atat in proiectele proprii dezvoltate de catre departamentul nostru tehnic pentru clientii proprii cat si in sisteme de automatizare avansate situate in zone cu conditii grele (ex. platforme de foraj marin in Marea Neagra – Nexcom 3100 ) . Sunt rezistente la praf , vibratii si umezeala, functioneaza folosind tehnologii SSD & CompactFlash . Permit instalarea unuia sau mai multor carduri PCI / PCI Express pentru achizitie date (ex. Siemens CP PCI Profibus card ). Industrial Control este distribuitor NEXCOM in Romania – pentru lista de preturi contactati-ne.

Calculatoare Industriale rack-mountable

industrial-rackmount-computertPlacile de baza industriale sunt construite pe baza unui standard ce permite clientilor sa faca upgrade/update fara a intampina nici un fel de impediment sau problema de compatibilitate. Aceste placi de baza industriale ofera cea mai eficienta si flexibila solutie in raport direct cu pretul.

Produsele NEXCOM reprezinta  platformele de noua generatie care  continua sa satisfaca toate misiunile unei aplicatii industriale.

 

Server Order Form

We would love to hear from you! Please fill out this form and we will get in touch with you shortly.
  • Section Break

  • Memory installed will very depending on the Processor and MotherBoard type. We install DDR 2 or 3 memory , the maxium that the M/B type permits.