CCTV pentru Zone EX

banner-hernis
HERNIS este dezvoltator de sisteme avansate de supraveghere CCTV pentru domenii industriale cum ar fi: domeniul maritim, instalatii de gaze si petrol. Camerele de supraveghere HERNIS contribuie la cresterea eficientei si ofera siguranta pentru oameni si echipamente care se afla in zone periculoase cu potential explozibil crescut. Ca partener autorizat oferim intreaga gama de solutii si sisteme HERNIS ATEX CCTV inclusiv : camere video pentru zone Ex, sisteme de inregistrare si backup al datelor, cablu Hernis Marine sau Hernis offshore , service de specialitate si ingineri service disponibili pentru efectuarea de reparatii, punere in functiune, diagnoza si defectatii.

Alegerea de incredere

Echipamentele HERNIS se caracterizeaza prin costuri scazute de instalare si intretinere si o durabilitate de neegalat. De cand a fost lansat primul pachet CCTV acum 30 de ani, gama noastra certificata de camere CCTV Ex a devenit faimoasa pentru furnizarea de produse impecabile pentru instalatiile de petrol si gaze din toata lumea, asigurandu-le video live in cele mai periculoase zone.

camere_hernis_europa

Tehnologie adaptabila

Pozitia de lider in nisa CCTV este sporita de accentul pus pe tehnologiile facute special pentru domeniile de tip industrial. Sistemele de supraveghere oferite de HERNIS reprezinta cele mai flexibile solutii pentru o gama larga de nevoi. Echipamentele pot fi integrate in sistemele informatice ale clientilor si sunt capabile sa indeplineasca toate cerintele actuale si viitoare.

hernis2

Aprobat pentru extrem

hernis_romania_camereProiectate pentru situatii extreme, camerele de supraveghere CCTV HERNIS pot functiona fiabil si sigur in intreaga lume, respectand standardele internationale de certificare pentru echipamentele tehnice maritime si pe instalatiile de petrol si gaze.
Camerele HERNIS sunt certificate ABS si DNV conform cu cele mai stricte standarde existente pe plan mondial la ora actuala. Zona Marii Nordului foloseste 98% doar camere de supraveghere si monitorizare operatiuni marca Hernis.

Industrial Control asigura distributia in Romania a camerelor pentru zone cu potential expoziv (zone Ex) precum si instalarea si punerea in functiune la cererea clientilor.
Contactati-ne pentru mai multe informatii despre produsele CCTV profesionale marca HERNIS .

 

Cu cea mai recentă tehnologie disponibilă HERNIS a dus supravegherea si monitorizarea video live la un nou nivel. Operatorul poate folosi acum zecile de instrumente de gestionare video și camere din sistem . Navigarea este intuitiva și ajuta la îmbunătățirea experienței utilizatorului si la economisirea timpului alocat.

hwin

 

 

Formular de Contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.