Despre noi

IndustrialControl.ro este o marca inregistrata SectorMetric srl cu sediul in Constanta, Romania are ca domeniu de activitate distributia de echipamente si sisteme de automatizari industriale, montajul si punerea in functiune a echipamentelor comercializate, suport si asistenta tehnica de specialitate, dezvoltare de aplicatii SCADA si mentenanta on site sau de la distanta.

Business partners working on industrial siteSuntem o echipa de ingineri cu experienta de peste 10 ani in domeniul automatizarilor industriale, in special petrol si gaze, foraj marin. De altfel cele mai multe proiecte realizate au fost destinate industriei petrolului si gazelor naturale. Incepand cu 2012 suntem parteneri Siemens, Hernis, Vega Controls UK, BEKA Technologies, HH Drilling China , iDirect SUA si DeltaLogic Germania.

Oferim solutii complete pentru clientii nostri industriali de la sisteme simple de masurare debit si nivel pana la upgrade al sistemelor existente, dezvoltare aplicatii SCADA in WinCC sau WonderWare InTouch, programare folosind Siemens Step 7 sau LabView NI. Toate proiectele dezvoltate au la baza satisfacerea 100% a cerintelor clientului, calitatea si costul eficient.

Anul 2013 a insemnat pentru noi semnarea parteneriatului cu firma novergiana Hernis, cel mai mare producator de sisteme de supraveghere ATEX pentru industria maritima si offshore. Peste 19 proiecte au fost finalizate de la incheierea parteneriatului pentru diferite firme din Romania sau Orientul Mijlociu.

Anul 2014 a sosit cu un nou parteneriat , de data aceasta cu firma RomVega distribuitor oficial al produselor Vega Controls din Marea Britanie. Mai multe detalii aici.

Tot in 2014 am semnat acordul de distributie pentru Europa de Est inclusiv Romania ,Bulgaria, Ucrania si Serbia pentru produsele firmei DeltaLogic din Stuttgart – Germania. Produsele DeltaLogic se adreseaza utilizatorilor si programatorilor ce folosesc in mod frecvent software Siemens Simatic S7 . Astfel portofoliul de produse distribuite cuprinde acum si testere ProfiBus de ultima generatie, adaptoare PLC S7 si sisteme de “remote maintenance” S7 ce permit accesul , monitorizarea si diagnoza de la distanta a echipamentelor industriale.

banner-ind-petrol

Principalele domenii de activitate ale SectorMetric srl sunt:

 • Distributie echipamente automatizari industriale PLC , HMI, senzori , traductoare, encodere
 • Instalare si comisionare la cererea clientului a produselor comercializate cu propria echipa de tehnicieni si ingineri autorizati
 • Dezvoltarea aplicatiilor software pentru controlul si monitorizarea proceselor (SCADA)
 • Dezvoltare si montaj echipamente si sisteme de masurare si monitorizare nivel, debit, presiune , densitate s.a.m.d.
 • Reparatii echipament industrial cu oferta fixa de pret in 24h cu piese originale
 • Comercializare, montaj si punere in functiune sisteme de supravegrere video Hernis pentru zone cu potential exploziv
 • Servicii de suport tehnic de la distanta (remote maintenance & support ) pentru echipamente industriale automatizate (monitorizare control proces, diagnoza, preventie dezastru, reducere downtime )
 • Consultanta si dezvoltare panouri control motoare electrice AC sau DC , control pompe fluid hidraulic, control pompe noroi foraj
 • Calibrare si recalibrare conform cerintelor legislative , certificare si recertificare aparatura de masura si control – instrumentatie
 • Diagnoza si testare retele Profinet si Profibus folosind echipamente DeltaLogic (Germania)
 • Instalare si punere in functiune echipamente ABB ,SIEMENS, NOV, CAMERON, HERNIS CCTV etc.
 • Training si instructaj al personalului pe locatie sau in centrul de training din Constanta – Romania
 • Asistență tehnică de specialitate la punerea in functiune și training on site pentru operatorii beneficiarului cu evaluarea performantelor