Diagnoza Profibus

Diagnoza retelelor ProfiBus este o necesitate pe care multi operatori nu o iau in seama. O testare completa a retelei Profibus este necesara la fiecare 12 luni sau de fiecare data cand au fost efectuate lucrari majore de mentenanta, adaugate echipamente noi in retea, scoase din uz echipamente din aceeasi retea.
Serviciul nostru de testare – diagnoza  si recertificare retele Profibus este capabil sa analizeze si sa gaseasca defecte precum:
– adrese / noduri de retea repetate (conflict nodes )
– intreruperi ale cablurilor profibus
– erori de configurare ale echipamentelor industriale sau PLC in reteaua Profibus
– alte erori precum : mesaje nereceptionate de PLC, mesaje repetate , etc.
Minimizare downtime
O mentenanta preventiva este necesara pentru a reduce riscul downtime-ului echipamentelor . Echipa noastra de ingineri si tehnicieni se deplaseaza la locatia clientului pentru a inspecta si diagnostica oferind o analiza completa a retelei Profibus a beneficiarului si un raport complex continand toate echipamentele , problemele gasite si metode de remediere rapida cu costuri minime. Acest raport sugereaza masuri de remediere imediata si probleme ce pot aparea pe termen lung.
Raport complet
Deasemenea raportul final include gratuit analiza pe Electrical Noise Detection , zgomotul creat de cablurile de putere amplasate la distanta mica de cablurile Profibus fiind una dintre problemele frecvente pe care le-am intalnit in cazul retelelor diagnosticare cu erori de transmisie / receptie pachete PLC prin Profibus.
Programati-va acum pentru o inspectie completa Profibus care va include si recertificarea retelei existente folosind pagina de contact.