Parteneri

partners-banner

Siemens-Logo
Industrial Control distribuie produse SIEMENS din seria S7 Simatic  atat clientilor sai din Romania cat si celor de peste hotare, in special tarilor din cadrul U.E.  Specialistii nostri au peste 7 ani de experienta in testarea si programarea automatelor PLC Siemens din seria 200/300/400, Panourilor de control HMI – impreuna cu WinCC , senzoristică si traductoare de presiune , nivel , densitate.

In momentul de față suntem unul dintre cei mai activi distribuitori Siemens la nivel national cu vanzari ce depasesc peste 19.500 de repere livrate in intervalul 1 ian – 1 iul 2014 . Atât prin utilizarea stocurilor si depozitiului propriu din Constanta – Romania precum si prin parteneriatele cu Siemens UK putem oferi orice reper PLC / HMI / Drive (VFD) / Senzor marca Siemens in termen express cu livrare in 48 ore sau la comanda ferma cu livrare in 3-5 zile lucratoare.


Incepând cu 2012 odată cu intrarea pe piata constructiilor offshore , firma noastra a devenit unic importator al concernului norvegian Hernis-Copper in Romania. Punem la dispozitia clientilor nostri servicii de service & reparatie sisteme CCTV Hernis , instalare si punere in functiune pentru sistemele CCTV moderne seria 400 si 500 , cablu marin CCTV sau cablu offshore CCTV Hernis rezistent la intemperii, noroi de foraj, chimicale sau descarcări electrice .

 ABB-Logo
Furnizam motoare si invertoare (VFD) marca ABB din 2012 in Romania. Produsele oferite clientilor nostri cuprind o larga gama de invertoare  si accesorii pentru acestea precum si piese de schimb. Deasemenea furnizam motoare ABB Ex  non – Ex direct din stocul existent la Constanta sau din depozitul ABB Germania cu livrare in 2-5 zile lucratoare. Oferim servicii de montaj si punere in functiune pentru toate echipamentele ABB livrate precum si instructaj al personalulu de mentenanta .

Descarcati GRATUIT Catalogul de convertizoare DC intre 25 Amp  si 5200 Amp ABB.  ( DCS550 DCS 800 )

 NEXCOM Logo
Producatorul Taiwanez NEXCOM este prezent in Europa de Est din 2012 iar in Romania din 2015 prin Industrial Control. Oferim intreaga gama de calculatoare industriale special adaptate pentru medii cu praf, umiditate, vibratii, condens , temperaturi ridicate sau foarte scazute. Noile serii NICE ale NEXCOM sunt bazate pe procesoare Intel i5 si i7 si ofera performante superioare comparativ cu ofertele altor producatori. Deasemenea NEXCOM este printre puntinii producatori care ofera standard sloturi de extensie PCI in cadrul calculatoarelor sale industriale cu racire pasiva (fanless).

AccuView Inc – USA

Producator specializat in fabricarea monitoarelor de tip open frame de diverse dimensiuni cu sau fara optiune tactila (touchscreen). Gama diversificata de diagonale de la 5.7 inch la 57 inch pentru majoritatea modelelor inclusiv cele cu ecran tactil. Prezenta porturilor VGA, RGB si HDMI pentru intrare, jack audio, touchscreen control prin RS232 sau USB , alimentare 12V sau 24V DC.
Oferim panouri customizate pentru aeroporturi, stadioane, autogari , sisteme de navigate (marine) sau sisteme de foraj (touchscreen). Calitate superioara “Made in USA”.