Siemens Simatic HMI

Panouri cu ecran tactil HMI – pentru orice aplicatie industrialã

Panourile SIMATIC HMI sunt perfect adaptate pentru a satisface orice cerinta in ceea ce priveste functionalitatea, ergonomia, modularitatea si mobilitatea. Folosind interfete standardizate, utilizarea panourilor HMI este intuitiva si rapida, oferind un spor in productivitate.

Dispozitivele SIMATIC HMI au fost intotdeauna echipate cu ecrane industriale de lungă durata, oferind o rezolutie excelenta și constructie robusta.

Panouri SIMATIC HMI Key

SIMATIC HMI Key sunt panouri ce nu dispun de afisaj grafic, ele sunt alcatuite din butoane ce ofera o functionalitate de baza. Aceste panouri sunt eficiente si merg pe principiul “plug and play”, fara a fi nevoita o instalare a acestuia dupa ce a fost montat sau mutat de la o consola la alta.

Panouri SIMATIC HMI Basic

Fata de panourile precedente, SIMATIC HMI Basic pun la dispozitia utilizatorului functii sofisticate ce sporesc productivitatea, fiind ideale pentru orice alicatie entry-level si nu numai.

SIMATIC HMI Basic dispun de ecrane tactile de 4inch 7 inch, 9 inch sau 12i nchce pot ocupa in intregime tot panoul sau pot fi in combinatie cu butoane similar cu SIMATIC HMI key.

Interfata panourilor HMI Basic este simpla si intuitiva, acesta fiind un aspect cheie pentru operarea panourilor, iar porturile USB permit conectarea unei tastaturi, mouse sau dispozitive de scanare a codurilor de bare, fiind posibila si conectarea unui stick USB pentru stocarea datelor. Comunicatia se poate realiza prin Industrial Ethernet, ProfiNET sau Profibus.

intro-hmi-ipc

Panouri SIMATIC HMI Comfort

Familia de panouri HMI Comfort este o gama noua de panouri cu ecran tactil si butoane ce vine in dimensiuni widescreen de la 4 la 22 inci, incluzand functionalitate high-end ce poate satisface nevoile oricarei industrii.

Una din numeroasele inovatii pe care le aduc panourile SIMATIC HMI Comfort este posibilitatea de a coordona si inchide toate display-urile print PROFIEnergy in perioadele de pauza, in scopul reducerii consumului de energie.

Panouri SIMATIC HMI Mobile

Gama de panouri SIMATIC HMI mobile sunt special concepute pentru industriile cu facilitati de productie mari, utilaje complexe sau linii de productie lungi.

Ideale pentru saricini locale si monitorizare wireless, panourile HMI mobile au fost proiectate cu grija pentru a asigura ca acestea sunt usor de utilizat, avand un design ergonomic ce permite o manuire confortabila. Ca urmare, toate panourile HMI mobile pot fi utilizate fara efort pe o perioada indelungata de timp.